01/06/2020 01/06/2020 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Με ευλάβεια και τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση της πανδημίας που ενέσκυψε και στην πατρίδα μας τελέστηκαν την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, οι δύο Θείες Λειτουργίες στον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου. Με τη συνδρομή των εθελοντών οι ευλαβείς πιστοί, ενορίτες και προσκυνητές, συμμετείχαν υποδειγματικά στην τέλεση της...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης
01 Ιουνίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 21:28

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ευλογημένη Κυριακή στον Άγιο Φώτιο

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ευλογημένη Κυριακή στον Άγιο Φώτιο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Με ευλάβεια και τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τη διάδοση της πανδημίας που ενέσκυψε και στην πατρίδα μας τελέστηκαν την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, οι δύο Θείες Λειτουργίες στον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου.

Με τη συνδρομή των εθελοντών οι ευλαβείς πιστοί, ενορίτες και προσκυνητές, συμμετείχαν υποδειγματικά στην τέλεση της κάθε Λειτουργίας, την οποία τέλεσαν τη μεν πρώτη οι Εφημέριοι π. Θεοδόσιος Αργυρόπουλος και π. Ηλίας και τη δεύτερη ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Μακάριος Τσιμέρης.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας αξιώθηκαν από τον Παντοδύναμο Θεό να δοξολογήσουν το Άγιο Τριαδικό Όνομά Του, να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Προστάτη Άγιο Φώτιο το Μεγάλο, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων