24/04/2019 24/04/2019 ΚΥΠΡΟΣ. Η εκκλησιαστική επιτροπή Παναγίας Ιαματικής Αρακαπά σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα του χωριού τελούν τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παλαιού Ναού Παναγίας Ιαματικής την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου στις 5 μμ, υπό του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Ο Θεοφιλέστατος θα υποδεχθεί πιστό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Ιαματικής όπου θα παραμείνει...
Ενορίες : Παναγίας Ιαματικής Αρακαπά
24 Απριλίου, 2019 - 22:11

Θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παλαιού Ναού Παναγίας Ιαματικής

Διαδώστε:
Θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παλαιού Ναού Παναγίας Ιαματικής

ΚΥΠΡΟΣ. Η εκκλησιαστική επιτροπή Παναγίας Ιαματικής Αρακαπά σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα του χωριού τελούν τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παλαιού Ναού Παναγίας Ιαματικής την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου στις 5 μμ, υπό του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Ο Θεοφιλέστατος θα υποδεχθεί πιστό αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Ιαματικής όπου θα παραμείνει στο Ναό.

Στις 7 μμ, θα ακολουθήσει δείπνο με εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς και παραδοσιακή κυπριακή μουσική από το μουσικό σχήμα «Levare band».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων