15/10/2023 15/10/2023 Η Παιδική Θεατρική Ομάδα του Μουσικού – Πολιτιστικού Συλλόγου SEMITONO, παρουσίασε την κωμωδία ΤΙΚ ΤΙΚ, μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΤΟΚ ΤΟΚ» του Laurent Baffie, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…». Την διασκευή του έργου, την διδασκαλία και την σκηνοθεσία έκανε...
Ενορίες : Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
15 Οκτωβρίου, 2023 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2023 - 15:54

«Τικ τικ»: Θεατρική παράσταση στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»

Διαδώστε:
«Τικ τικ»: Θεατρική παράσταση στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα του Μουσικού – Πολιτιστικού Συλλόγου SEMITONO, παρουσίασε την κωμωδία ΤΙΚ ΤΙΚ, μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΤΟΚ ΤΟΚ» του Laurent Baffie, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Την διασκευή του έργου, την διδασκαλία και την σκηνοθεσία έκανε ο Χρήστος Καμακάρης.

Η παιδική θεατρική ομάδα ξεκίνησε δυναμικά και δημιουργικά τη νέα καλλιτεχνική χρονιά, παρουσιάζοντας μια απολαυστική, ξεκαρδιστική αλλά και διδακτική κωμωδία

Δέκα ασθενείς, οι οποίοι πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, έχουν ραντεβού με μια διακεκριμένη, παγκοσμίου φήμης ψυχίατρο. Μέσα από πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις που θα ζήσουν στο χώρο αναμονής θα καταλάβουν ότι κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος, να μεγεθύνει, χωρίς λόγο στο μυαλό του, το πρόβλημά του και να εγκαταλείπει την ελπίδα του.

Οι πρωταγωνιστές νιώθουν μόνοι και εγκαταλελειμμένοι, πιστεύουν πως ποτέ δεν θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, ώσπου γνωρίζονται μεταξύ τους κι όλα αλλάζουν σε ένα απόγευμα.

Με άλλα λόγια λοιπόν, το έργο μας λέει πως όλοι ανήκουμε κάπου και σίγουρα εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μας καταλαβαίνουν και είναι σαν κι εμάς. Κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος και δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε ποτέ την ελπίδα μας. Αντιθέτως πρέπει να πάψουμε να είμαστε προσκολλημένοι στα προβλήματα μας και να τα μεγεθύνουμε.

Τους ρόλους της παράστασης ενσάρκωσαν οι Βικτωρία Αμπαδά, Κάλλια Γιογιού, Νεφέλη Καραθάνου, Άννα Καραθάνου, Έλενα Λουρμπάκου, Χαρά Χρυσάνθη, Κωνσταντίνα Μιχελόγκονα, Ελευθερία Μπακιρτζή, Κωνσταντίνα Ζερβάκη, Βασίλης Γιογιός, Πέτρος Λουρμπάκος και Χρήστος Καμακάρης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων