28/06/2021 28/06/2021 Με τον μεθέορτο εσπερινό και την παράκληση στους Αγίους Πάντες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ, Κυριακής των Αγίων Πάντων (27/06/21), οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την Ιερά πανήγυρη των Αγίων Πάντων στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Καλλιθέα Αττικής.   Η πανήγυρη ξεκίνησε με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 7:15 μ.μ., προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατος Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσστόμου,...
Ενορίες : Αγίων Πάντων Καλλιθέας
28 Ιουνίου, 2021 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2021 - 13:22

Με την παράκληση στους Άγιους Πάντες ολοκληρώθηκε η πανήγυρη στην Καλλιθέα

Διαδώστε:
Με την παράκληση στους Άγιους Πάντες ολοκληρώθηκε η πανήγυρη στην Καλλιθέα

Με τον μεθέορτο εσπερινό και την παράκληση στους Αγίους Πάντες ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ, Κυριακής των Αγίων Πάντων (27/06/21), οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την Ιερά πανήγυρη των Αγίων Πάντων στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Καλλιθέα Αττικής.

 

Η πανήγυρη ξεκίνησε με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 7:15 μ.μ., προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατος Επισκόπου Ευρίπου κ. Χρυσστόμου, και συλλειτουργούντων των τεσσάρων ιερέων του ναού: π. Τιμοθέου, π. Αναργύρου, π. Νικολάου και π. Δημητρίου, του π. Ηλία Μαρκαντώνη, του π. Γεωργίου Σχοινά, του διακόνου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καισαριανής και παλαιού δεξιού ψάλτη του ναού των Αγίων Πάντων, Ιωάννη Μαλάμη και πολλών άλλων ιερέων.  

Χθες, Κυριακή των Αγίων Πάντων, το πρωί τελέστηκε η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορωνείας κ. Παντελεήμονος και όλων των ιερέων του ναού βεβαίως. Το απόγευμα στις 7, όπως προείπαμε, τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός με λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Πάντων περιμετρικά του ναού, την οποία ακολούθησε η απόλυση και η παράκληση, που έχει γραφτεί για τους Άγιους Πάντες από τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.  

Οι ακολουθίες μεταδόθηκαν από το κανάλι του ναού στο youtube “Metalipsis”, οι τεχνικοί του οποίου μας παραχώρησαν ευγενικά τις φωτογραφίες, που έχουν και υπότιλους, διότι η μετάδοση γίνεται πάντα και για τους κωφούς αδελφούς μας. 

Σημειώνεται ότι επιτράπηκε και η εμπορο-πανήγυρη, που πέρυσι είχε απαγορευτεί λόγω κορωνοϊού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων