20/06/2022 20/06/2022 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 20.00, η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος διοργανώνει εκδήλωση για τη Μικρά Ασία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πεύκης. Θα γίνει η υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας των Βρυούλων από την Ιερά Μητρόπολη Βρυούλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα ομιλήσει ο Καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης, Κοσμήτωρ της Σχολής...
Ενορίες : Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης
20 Ιουνίου, 2022 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2022 - 13:40

Τιμούν τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Διαδώστε:
Τιμούν τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 20.00, η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος διοργανώνει εκδήλωση για τη Μικρά Ασία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πεύκης.

Θα γίνει η υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας των Βρυούλων από την Ιερά Μητρόπολη Βρυούλων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και θα ομιλήσει ο Καθηγητής Εμμανουήλ Βαρβούνης, Κοσμήτωρ της Σχολής Κλασσικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με Μικρασιατικά τραγούδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων