29/06/2020 29/06/2020 Την 1ην Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη, εορτάζει το Αριστερό Κλίτος του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού (Δήμου Αγίας Παρασκευής), το εγκαινιασθέν προ είκοσι δύο ετών, το έτος 1997, υπό του μακαριστού Επισκόπου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου αδεία και ευλογία τότε του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ εις τιμήν και μνήμην των Αγίων ενδόξων Κοσμά...
Ενορίες : Προφήτου Ηλιού Αγίας Παρασκευής Αττικής
29 Ιουνίου, 2020 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 16:52

Τιμούν τους Αγίους Αναργύρους στον Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής

Διαδώστε:
Τιμούν τους Αγίους Αναργύρους στον Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής

Την 1ην Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη, εορτάζει το Αριστερό Κλίτος του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού (Δήμου Αγίας Παρασκευής), το εγκαινιασθέν προ είκοσι δύο ετών, το έτος 1997, υπό του μακαριστού Επισκόπου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου αδεία και ευλογία τότε του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Σεραφείμ εις τιμήν και μνήμην των Αγίων ενδόξων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων εκ Ρώμης.

Πρόγραμμα Εορτής

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων στην εγκαινιασθείσα Αγία Τράπεζα του Αριστερού Κλίτους του Ιερού Ναού.

Ώρα 7.00 μ.μ. Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Θα τελεσθεί Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των κτητόρων, δωρητών, ευεργετών και του επισκόπου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου.

Ώρα 7.00 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις προς τους Αγίους ενδόξους Αναργύρους, Κοσμά και Δαμιανό.

ΙΕΡΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ εκτίθενται εις προσκύνηση καθ΄ όλον το έτος εις το αριστερό κλίτος του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων