23/10/2021 23/10/2021 Τη Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, επρόκειτο να υποδεχθεί κλήρος και λαός στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, τη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Βόλος
23 Οκτωβρίου, 2021 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2021 - 18:29

Την Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας υποδέχεται ο Βόλος

Διαδώστε:
Την Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας υποδέχεται ο Βόλος

Τη Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, επρόκειτο να υποδεχθεί κλήρος και λαός στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Βόλου, τη Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Η έλευση της Ιεράς Εικόνος εντάσσεται στο πρόγραμμα «Δημήτρια 2021», που εκπόνησε ο Ιερός Ναός ενόψει της πανηγύρεως του Αγίου Δημητρίου.

Το πρωί της ίδιας ημέρας θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 31/10 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της θα εξελιχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων