13/12/2019 13/12/2019 Το θεατρικό εργαστήρι της ομάδας ΘΥΡΣΟΣ, παρουσίασε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, και στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», το λαϊκό παραμύθι «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» σε Σκηνοθεσία Δημήτρη Κοντοδήμου. Μουσική Ιωάννη Προμπονά και Σκηνικά Βιργινίας Φρυσίρα. Πρόκειται για ένα παραμύθι που πραγματεύεται την αγνότητα της παιδικής ψυχής και...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 21:55

«Το δώρο των Χριστουγέννων»: Θεατρική παράσταση στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» 

Διαδώστε:
«Το δώρο των Χριστουγέννων»: Θεατρική παράσταση στο «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» 

Το θεατρικό εργαστήρι της ομάδας ΘΥΡΣΟΣ, παρουσίασε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, και στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», το λαϊκό παραμύθι «ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» σε Σκηνοθεσία Δημήτρη Κοντοδήμου. Μουσική Ιωάννη Προμπονά και Σκηνικά Βιργινίας Φρυσίρα.
Πρόκειται για ένα παραμύθι που πραγματεύεται την αγνότητα της παιδικής ψυχής και αφομοιώνει την ιδέα των Χριστουγέννων με ένα έντεχνο τρόπο. Η αγάπη για το Θείο Βρέφος η προσφορά για τον συνάνθρωπο, η αλληλεγγύη προς τους φτωχούς, είναι αυτά που αγγίζουν και συγκινούν τις ψυχές των θεατών.
Έλαβαν μέρος Ειρήνη Πλάγου, Σταματίνα Στεργιώτη, Μαρία Χαρίτου, Νεκταρία Παναγιωτοπούλου και ο Πάτροκλος Λεβαδίτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων