29/05/2019 29/05/2019 Με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου, (Πέμπτη 6 Ιουνίου) και με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 125 ετών από την θεμελίωση του ναού και 100 ετών από τα εγκαίνιά του, ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί το Ιερό Λειψάνο της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκήσασα. Το Ιερό Λείψανο θα...
Ενορίες : Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης
29 Μαΐου, 2019 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2019 - 16:26

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας

Διαδώστε:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Οσίας Σοφίας

Με την ευκαιρία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου, (Πέμπτη 6 Ιουνίου) και με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 125 ετών από την θεμελίωση του ναού και 100 ετών από τα εγκαίνιά του, ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου Θεσσαλονίκης θα υποδεχτεί το Ιερό Λειψάνο της Οσίας Σοφίας της εν Κλεισούρα ασκήσασα.

Το Ιερό Λείψανο θα μεταφέρει στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 5 Ιουνίου στις 18:30, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας, κ. Σεραφείμ, και η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί έμπροσθεν του Ιερού Ναού.

Στην συνέχεια, θα τελεστεί πανηγυρικός αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατουντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καστοριάς κ.Σεραφείμ, συγχοροστατούντος του οικείου ποιμενάρχου, κ. Ανθίμου.

Κάθημερινά, θα τελούνται ακολουθίες, μέχρι την αποχώρηση του Ιερού Λειψάνου την Κυριακη 9 Ιουνίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων