19/11/2022 20/11/2022 Με την ευκαιρία της μεγάλης Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει το διήμερο 20 και 21 Νοεμβρίου 2022 ο Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής. Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: Κυριακή 20 Νοεμβρίου Ώρα 6.00μ.μ.: Υποδοχή Ιεράς θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της Ελεούσης, προερχομένης από το Αϊβαλί...
Ενορίες : Ι.Ν. Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής
19 Νοεμβρίου, 2022 - 18:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2022 - 1:16

Το Ηράκλειο Αττικής θα υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσης από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας

Διαδώστε:
Το Ηράκλειο Αττικής θα υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Ελεούσης από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας

Με την ευκαιρία της μεγάλης Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει το διήμερο 20 και 21 Νοεμβρίου 2022 ο Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Ώρα 6.00μ.μ.: Υποδοχή Ιεράς θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της Ελεούσης, προερχομένης από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας και εν συνεχεία ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.Γαβριήλ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ώρα 5:30μ.μ.: Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και εν συνεχεία λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ελεούσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων