08/09/2022 08/09/2022 Την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος με τα του εν Ελλάδι Εξαρχου του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτη...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Καματερού
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 12:12

Το Καματερό υποδέχεται τον Τίμιο Σταυρό από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Το Καματερό υποδέχεται τον Τίμιο Σταυρό από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού εκ του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων θα υποδεχθεί ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος με τα του εν Ελλάδι Εξαρχου του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτη π. Ραφαήλ Γρίβα. Η ενορία του Αγίου Γεωργίου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσει τον Τίμιο Σταυρό μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρχιερατική Θεια Λειτουργία και η τελετή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού την 13η & 14η Σεπτεμβρίου.

Η τελετή της Υποδοχής θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καματερού & Σωκράτους και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μεχρι τον ιερό ναό οπου θα τελεστεί δοξολογία και Αρχιερατικός Εσπερινός.

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την τοπική εκκλησία και κοινωνία μας. Ευελπιστούμε όπως γίνει γνωστό στους αναγνώστες σας, δια μέσου της σελίδα σας. Επιθυμούμε να ανταμώσουμε πέραν νοερά …. και δια ζώσης, για να συμπροσευχηθούμε και να συμπανηγυρίσουμε την εορτή της Παγκοσμίου Υψώσεως την 14η Σεπτεμβρίου. Τέλος επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την προσπάθεια που κάνετε … που μας κρατάτε συντροφιά και που μας ενημερώνεται ορθά, αλλά και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο σας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων