30/08/2019 30/08/2019 Ενόψει της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού υποδέχεται την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και Ώρα 18:00 μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ . Καματερού & Σωκράτους το “Μέτρο της Αγάπης”, τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ο τίμιος Σταυρός θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού
30 Αυγούστου, 2019 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 15:36

Το Καματερό υποδέχεται τον Τίμιο Σταυρό

Διαδώστε:
Το Καματερό υποδέχεται τον Τίμιο Σταυρό

Ενόψει της εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Καματερού υποδέχεται την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και Ώρα 18:00 μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ . Καματερού & Σωκράτους το “Μέτρο της Αγάπης”, τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Ο τίμιος Σταυρός θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου όπου καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες .
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:
Με ιδιαίτερη Πνευματική χαρά ο Σεβ . Μητροπολίτης Ιλίου , Αχαρνών και Πετρουπόλεως , ο Δήμαρχος του Δημου Αγίων Αναργύρων Καματερού καθως και η ενοριακή κοινότητα σας προσκαλούν να συμμετάσχετε τόσο στην τελετή της υποδοχής όσο και στις λατρευτικες εκδηλώσεις του Ιερού Ναού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων