11/03/2020 11/03/2020 Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέσθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, από του Ιερείς π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Ξεκίνησαν με το Μέγα απόδειπνο, στη συνέχεια εψάλη το Μυστήριο του αγίου Ευχελαίου και αμέσως μετά οι ιεροψάλτες έψαλλαν τμήμα του Μεγάλου κανόνα και το υπόλοιπο της...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Σιάτιστας
11 Μαρτίου, 2020 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 22:30

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Άγιο Νικόλαο Σιάτιστας

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Άγιο Νικόλαο Σιάτιστας

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέσθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, από του Ιερείς π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Ξεκίνησαν με το Μέγα απόδειπνο, στη συνέχεια εψάλη το Μυστήριο του αγίου Ευχελαίου και αμέσως μετά οι ιεροψάλτες έψαλλαν τμήμα του Μεγάλου κανόνα και το υπόλοιπο της ακολουθίας του Μεγάλου Αποδείπνου. Ο Ιερέας π. Βασίλειος έχριε όλους τους πιστούς, οι οποίοι στη συνέχεια χαιρετούσαν το Ιερό Ευαγγέλιο, που κρατούσε ο π. Νέστωρ.

Το Ιερό Ευχέλαιο ψάλλεται ως μία πνευματική προετοιμασία στην αρχή της Αγίας Τεσσαρακοστής και για την ίαση των ψυχών και των σωμάτων των πιστών χριστιανών.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων