08/03/2023 08/03/2023 Με εκδηλώσεις φιλανθρωπίας συνεχίζει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου το έργο των Συσσιτίων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, προκειμένου να ενισχύσει οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες των καιρών. Σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητρόπολης κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συναντήσεις αγάπης, που η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, ανταποκρίθηκε δίνοντας κάθε...
Ενορίες : Αγίου Φανουρίου κάτω Γαλατά
08 Μαρτίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 10:47

Το τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίου Φανουρίου Κάτω Γαλατά

Διαδώστε:
Το τσάι αγάπης στην Ενορία Αγίου Φανουρίου Κάτω Γαλατά

Με εκδηλώσεις φιλανθρωπίας συνεχίζει η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου το έργο των Συσσιτίων και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, προκειμένου να ενισχύσει οικογένειες και ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυσκολίες των καιρών.

Σε συνεργασία με τις Ενορίες της Μητρόπολης κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται φιλανθρωπικές συναντήσεις αγάπης, που η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, ανταποκρίθηκε δίνοντας κάθε φορά δυναμικό το παρόν.

Την Τρίτη 7 Μαρτίου στην Ενορία Αγίου Φανουρίου κάτω Γαλατά όπου διακονεί ο Πρωτ. Γεώργιος Σεργάκης, Αναπλ. Γενικος Αρχ. Επίτροπος της Μητροπόλεως μας, καλωσόρισε και ευχαρίστησε με πνευματικά λόγια εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, όλους τους συνανθρώπους που έδωσαν και αυτή την φορά δυναμικό παρών σε αυτή την δράση της Μητρόπολης.

Επιμ. φωτογραφειών: κ. Τριανταφυλλιά Μαζανάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων