05/04/2023 05/04/2023 Ακόμη ένα φιλανθρωπικό τσάι της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπολης, στην Ενορία Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας όπου διακονεί ο π. Ιωάννης Τσαπάκος. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στην εκδήλωση αυτή προσφοράς και αγάπης, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου, εκπροσώπησε ο...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας
05 Απριλίου, 2023 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2023 - 10:59

Το τσάι αγάπης στον Άγιο Νικόλαο Χαλέπας για την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπλης Κυδωνίας

Διαδώστε:
Το τσάι αγάπης στον Άγιο Νικόλαο Χαλέπας για την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπλης Κυδωνίας

Ακόμη ένα φιλανθρωπικό τσάι της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητρόπολης, στην Ενορία Αγίου Νικολάου στο Μεϊντάνι Χαλέπας όπου διακονεί ο π. Ιωάννης Τσαπάκος.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό στην εκδήλωση αυτή προσφοράς και αγάπης, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Απριλίου, εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας, μίλησε προς τον κόσμο που είχε ασφυκτικά γεμίσει την αίθουσα του πνευματικού κέντρου με λόγια πνευματικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων