05/05/2019 05/05/2019 Το σεπτό Χέρι του Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού, μετά τη μεταφορά του από τη Ζάκυνθο στον Βόλο (6-15.5.2019), θα μεταφερθεί για προσκύνημα στο Ναό της Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας (της Ι. Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού), όπου είναι Εφημέριος o Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωστής, ο Ζακύνθιος. Το Χέρι του Αγίου της Συγγνώμης και Ανεξικακίας θα παραμείνει στον εν λόγω...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας 
05 Μαΐου, 2019 - 22:30

Το Χέρι του Αγίου Διονυσίου στον Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας

Διαδώστε:
Το Χέρι του Αγίου Διονυσίου στον Ι.Ν. Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας
Το σεπτό Χέρι του Αγίου Διονυσίου του θαυματουργού, μετά τη μεταφορά του από τη Ζάκυνθο στον Βόλο (6-15.5.2019), θα μεταφερθεί για προσκύνημα στο Ναό της Αγίας Ματρώνας Νέας Ερυθραίας (της Ι. Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού), όπου είναι Εφημέριος o Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωστής, ο Ζακύνθιος.
Το Χέρι του Αγίου της Συγγνώμης και Ανεξικακίας θα παραμείνει στον εν λόγω Ναό από το απόγευμα της 15ης Μαΐου τρέχοντος έτους (οπότε και θα γίνει η επίσημη υποδοχή Του) έως τις 22 του ίδιου μηνός. Κατά την διάρκεια της παραμονής Του εκεί θα τελούνται ευχαριστιακές – λειτουργικές συνάξεις, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο πρόγραμμα που ακολουθεί:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων