08/05/2024 08/05/2024 Με την παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μαλαντρένι Αργολίδας ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στη μνήμη της ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας. Τον πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσόστομος Παπουλέσης. Ακολούθησε λιτάνευση της ιεράς εικόνας του...
Ενορίες : Αγίου Αθανασίου στο Μαλαντρένι Αργολίδας
08 Μαΐου, 2024 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2024 - 21:16

Τον Άγιο Αθανάσιο (“Μάη-Θανάση”) τίμησαν στο Μαλαντρένι Αργολίδας

Διαδώστε:
Τον Άγιο Αθανάσιο (“Μάη-Θανάση”) τίμησαν στο Μαλαντρένι Αργολίδας

Με την παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Μαλαντρένι Αργολίδας ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στη μνήμη της ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας.

Τον πανηγυρικό Εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσόστομος Παπουλέσης. Ακολούθησε λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωριού προς ευλογία των κατοίκων.

Η επέτειος της ανακομιδής του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου, στις 2 Μαΐου, είναι γνωστή ως η “γιορτή του Μάη-Θανάση”.

Ο εφημέριος του Ναού π. Ζαχαρίας Τσακίρης ευχαρίστησε τους Ιερείς και τους πιστούς που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη εορτή του Αγίου Αθανασίου

 

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων