19/03/2019 19/03/2019 Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17/3/2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος από την χορωδία της ενορίας, με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια από την γενέτειρα του Αγίου Παϊσίου την Καππαδοκία, ενώ ακολούθησε προβολή ταινίας αφιερωμένη στον Άγιο. Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του προϊσταμένου του ναού, Αρχιμ. Γρηγορίου...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος
19 Μαρτίου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2019 - 21:41

Τραγουδώντας για τον Άγιο Παΐσιο (βίντεο)

Διαδώστε:
Τραγουδώντας για τον Άγιο Παΐσιο (βίντεο)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17/3/2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος από την χορωδία της ενορίας, με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια από την γενέτειρα του Αγίου Παϊσίου την Καππαδοκία, ενώ ακολούθησε προβολή ταινίας αφιερωμένη στον Άγιο.

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του προϊσταμένου του ναού, Αρχιμ. Γρηγορίου Πάτρα, σχετικά με τη ζωή και τις διδαχές του Αγίου όπου αναφέρθηκε και στη γνωριμία τους καθώς επίσης και για τις στιγμές που έζησε κοντά του.

Η χοράρχης, κα Ζωή Μήλιου, για άλλη μία φορά ξεδίπλωσε το ταλέντο της, καθώς επίσης και τα μέλη της χορωδίας, όπου κατενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων