20/12/2019 20/12/2019 Για μία ακόμη χρονιά και πάλι φέτος θα τελέσουμε τρεις φορές τη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Και πιο συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα η Θ. Λειτουργία θα τελεσθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Παραμονή Χριστουγέννων 9.30 μ.μ. : Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Χριστουγέννων (έως περίπου 12.30...
Ενορίες : Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2019 - 15:23

Τρεις φορές κι εφέτος η Θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων στη Φανερωμένη Χολαργού

Διαδώστε:
Τρεις φορές κι εφέτος η Θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων στη Φανερωμένη Χολαργού

Για μία ακόμη χρονιά και πάλι φέτος θα τελέσουμε τρεις φορές τη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Και πιο συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα η Θ. Λειτουργία θα τελεσθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Παραμονή Χριστουγέννων

9.30 μ.μ. : Ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Χριστουγέννων (έως περίπου 12.30 μετά τα μεσάνυχτα).

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Χριστούγεννα

5.00 π.μ. : Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων

8.45 – 10.15 π.μ. : Η Γ’ Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων

Η ενορία δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή στον πανηγυρικό εκκλησιασμό της μεγάλης Εορτής, με το σύνθημα «Όλοι να γιορτάσουμε Χριστούγεννα. Όλοι να συμμετάσχουμε στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!». Ειδικά η Ι. Αγρυπνία και η Γ΄ Θ. λειτουργία προσφέρονται για νέους, οικογένειες με μικρά παιδιά και γενικά για όσους για αντικειμενικούς λόγους δεν διευκολύνονται στη συμμετοχή της πρώτης Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων