24/02/2023 24/02/2023 Πλημμύρισε το Ενοριακό κέντρο της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Χανίων, στο τσάι αγάπης που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής π. Αλεξάνδρου Ξηρουχάκη. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας ο οποίος μετέφερε τις...
Ενορίες : Αγίου Ιωάννου Χανίων
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 15:00

Τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Χανίων

Διαδώστε:
Τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας στην Ενορία Αγίου Ιωάννου Χανίων

Πλημμύρισε το Ενοριακό κέντρο της Ενορίας Αγίου Ιωάννου Χανίων, στο τσάι αγάπης που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής π. Αλεξάνδρου Ξηρουχάκη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης του Οικ. Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας ο οποίος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Αλέξανδρο, για την θερμή ανταπόκριση στην προσπάθεια αυτή της Μητρόπολης, λέγοντας ότι είναι πάντα κοντά στην Τοπική  Εκκλησία.

Θερμές ευχαριστίες ο Πρωτοσύγκελλος απηύθυνε και προς τους Ιερείς που νωρίτερα τέλεσαν τον Εσπερινό για την εύρεση της τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, καθώς στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην συνάντηση αγάπης στο τσάι της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια στην κατάμεστη αίθουσα ο Πρωτοσύγκελλος μίλησε με λόγια πνευματικά αναπτύσσοντας το επίκαιρο θέμα “η έννοια της νηστείας στην ορθόδοξη παράδοση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων