20/03/2019 20/03/2019 Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” προβάλλει, μέσα απο τις σελίδες του, τη συγκλονιστική ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη, Κοινωνικης Λειτουργου, και μίας εκ των εκλεκτότερων πνευματικών θυγατέρων του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στην Αγια Τριαδα Χολαργού, κατά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Υπήρξαν αρκέτες οι στιγμές, όπου η κα Αθηνά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της,...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Χολαργού
20 Μαρτίου, 2019 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 22:19

ΒΙΝΤΕΟ – 17 Μαρτίου: Η συγκλονιστική ομιλία της κας Αθηνάς Σιδέρη

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – 17 Μαρτίου: Η συγκλονιστική ομιλία της κας Αθηνάς Σιδέρη

Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” προβάλλει, μέσα απο τις σελίδες του, τη συγκλονιστική ομιλία της κ. Αθηνάς Σιδέρη, Κοινωνικης Λειτουργου, και μίας εκ των εκλεκτότερων πνευματικών θυγατέρων του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στην Αγια Τριαδα Χολαργού, κατά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Υπήρξαν αρκέτες οι στιγμές, όπου η κα Αθηνά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, με το ακροατήριο να μένει καθηλώμενο, συγκινημένο μαζί της, κυριολεκτικά καρφωμένο επάνω στα μάτια και στις διηγήσεις της, ενθυμούμενη τον πολυαγαπημένο Γέροντά της και σπουδαίο Άγιο της Ορθοδοξίας μας.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων