22/09/2022 22/09/2022 Στo πλαίσιo των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, την προσεχή Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης. Κατά τη διάρκεια του Όρθρου οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς με...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:45

ΒΥΡΩΝΑΣ: Ιερά Αγρυπνία στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
ΒΥΡΩΝΑΣ: Ιερά Αγρυπνία στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Στo πλαίσιo των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, την προσεχή Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης.

Κατά τη διάρκεια του Όρθρου οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς με έλαιο από την κανδήλα της Παναγίας της Παρηγορητρίας ενώ θα τίθεται σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου από τη δεξιά χείρα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου το οποίο φυλάσσεται στο Κειμηλιαρχείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού.

Υπενθυμίζεται ότι, στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ καθημερινά από 08 Σεπτεμβρίου έως 28 Οκτωβρίου 2022 θα τελούνται:

· Θεία Λειτουργία ( ΙΕΡΟ ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ)

· Ιερά Παράκληση –11:00 πμ και 6:00 μμ – στην Παναγία την Παρηγορήτρια και τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο.

Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, για την προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι προσκυνητές μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 2107660943.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων