09/01/2020 09/01/2020 Ο Μητροπολιτικός Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος διοργανώνει αφιερωματική εκδήλωση στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, στις 7.00μ.μ. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΣ-Αρχιγραμματεύς της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Φιλόλογος κ. Άγγελος Μαντάς, ως ομιλητές, ο Σκηνοθέτης, Ηθοποιός και Συγγραφέας...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος
09 Ιανουαρίου, 2020 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 9:26

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη

Διαδώστε:
ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη

Ο Μητροπολιτικός Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος διοργανώνει αφιερωματική εκδήλωση στον ποιητή Κωνσταντίνο Καβάφη την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, στις 7.00μ.μ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΣ-Αρχιγραμματεύς της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Φιλόλογος κ. Άγγελος Μαντάς, ως ομιλητές, ο Σκηνοθέτης, Ηθοποιός και Συγγραφέας κ. Μιχαήλ Άνθης απαγγέλλοντας ποιήματα.

Η Ορχήστρα με μέλη τους: Φωτεινή Αλεξίου στην τρομπέτα, Dimitrova Polina στο φλάουτο, Ρέα Κάβουρα στο ακορντεόν, Κώστα Μίχο στα τύμπανα, Χάρη Παπανικολάου στο ούτι, Γιάννη Παπαδήμο στο βιολί, Δημήτρη Παπιώτη στην κιθάρα και Σκάνδαλο Σωτήρη στο τσέλο, Solist την Ιωάννα Μακρή και με την συμμετοχή της χορωδίας της Σχολής παραδοσιακών οργάνων του Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σχηματαρίου θα παρουσιάσουν ποιήματα σε μελοποίηση και ενορχήστρωση του Μουσικού κ. Γεωργίου Αντωνίου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Δημοσιογράφος κ. Μάρα Χαρμαντά.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων