16/03/2020 16/03/2020 “Ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου θα τελεί τις καθημερινές Ακολουθίες μόνον από τους Ιερείς και τους ψάλτες. Απαγορεύεται η παρουσία Πιστών. Οι Πιστοί πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους”, τονίζει η ανακοίνωση του ναού. Οι πιστοί μπορούν να παρακολουθούν τις Ακολουθίες από την Ιστοσελίδα του Ναού: www.agiosgeorgiosparalimniou.org.cy ή στο Facebook agiosgeorgiosparalimni. Όσοι όμως πιστοί...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου
16 Μαρτίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 17:47

Χωρίς πιστούς οι Ακολουθίες στο Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Χωρίς πιστούς οι Ακολουθίες στο Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

“Ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου θα τελεί τις καθημερινές Ακολουθίες μόνον από τους Ιερείς και τους ψάλτες. Απαγορεύεται η παρουσία Πιστών. Οι Πιστοί πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους”, τονίζει η ανακοίνωση του ναού.

Οι πιστοί μπορούν να παρακολουθούν τις Ακολουθίες από την Ιστοσελίδα του Ναού: www.agiosgeorgiosparalimniou.org.cy ή στο Facebook agiosgeorgiosparalimni.

Όσοι όμως πιστοί νιώθουν την ανάγκη και θέλουν να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων, μπορούν να τηλεφωνούν στους Ιερείς του Ναού και οι ιερείς θα πηγαίνουν στα σπίτια των πιστών για να τους κοινωνούν.

Αναλυτικότερα:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Μνημόσυνα θα τελούνται από τους Ιερείς μόνον στο Κοιμητήριο με την παρουσία των συγγενών την ημέρα θανάτου του κεκοιμημένου συγγενή τους. (Όσοι επιθυμούν μπορούν να τηλεφωνούν στους Ιερείς και να δίνουν τα ονόματα των κεκοιμημένων τους για να μνημονευθούν από τον Ιερέα στην Προσκομιδή το ερχόμενο Σάββατο ή την ερχόμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας).

ΕΟΡΤΕΣ

Οι προγραμματισμένες εορτών Αγίων στο Ναό μας θα γιορταστούν κανονικά όπως έχουν δημοσιευθεί χωρίς την παρουσία των πιστών. (Όσοι πιστοί αυτές τις μέρες έχουν προγραμματισμένες εορτές Αγίων, θα μπορούν να τηλεφωνούν στους Ιερείς του Ναού μας και να δηλώνουν το όνομα του εορτάζοντα).

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Το Μυστήριο της Εξομολόγησης δεν θα τελείται μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

π.Ηρακλείδιος Ξιούρος 99416618
π.Αναστάσιος Ισαακ 99455431
π.Δανιήλ Άγκελ 99633616
π.Φίλιππος Φιλίππου 99303901

“Αυτές τις μέρες περνάμε όλοι μας, σαν Κύπρος και σαν Κοινωνία μια μεγάλη δοκιμασία. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι χωρίς φόβο και νηφάλιοι, κυρίως όμως αυτοπειθαρχημένοι με τον εαυτό μας. Ευχόμαστε με τη χάρη του Θεού, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία αυτή. Μη λησμονούμε ότι μοναδική και αδιάψευστη ελπίδα για τον άνθρωπο είναι ο ίδιος ο Χορηγός της Ζωής, ο Ιησούς Χριστός μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων