20/12/2021 20/12/2021 Παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενορίτες μας, που επιθυμούν να εκκλησιασθούν τη μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων και να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τον κίνδυνο του συνωστισμού, θα τελεστεί τρεις φορές η χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Συγκεκριμένα: Την παραμονή της εορτής (Παρασκευή βράδυ)...
Ενορίες : Φανερωμένη Χολαργού
20 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2021 - 13:15

Χριστούγεννα με Αγρυπνία και δύο Θείες Λειτουργίες στη Φανερωμένη Χολαργού

Διαδώστε:
Χριστούγεννα με Αγρυπνία και δύο Θείες Λειτουργίες στη Φανερωμένη Χολαργού

Παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενορίτες μας, που επιθυμούν να εκκλησιασθούν τη μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων και να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τον κίνδυνο του συνωστισμού, θα τελεστεί τρεις φορές η χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Συγκεκριμένα:

Την παραμονή της εορτής (Παρασκευή βράδυ) θα τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία 9:30 μ.μ. – 12.30 μετά τα μεσάνυκτα (Όρθρος και Θεία Λειτουργία), ανήμερα ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στις 5.00 το πρωί και η Γ΄ Θ. Λειτουργία στίς 8.45 π.μ. ἕως περίπου τις 10:15 π.μ.

Η ενορία δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή στον πανηγυρικό εκκλησιασμό της μεγάλης Εορτής, με το σύνθημα «Όλοι να γιορτάσουμε Χριστούγεννα. Όλοι να συμμετάσχουμε στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!». Ας παραμερίσουμε, έστω για λίγο, τα μικρά που ενδεχομένως μάς διχάζουν και ας επικεντρωθούμε στα μεγάλα που μάς ενώνουν: την πίστη και τη λατρεία μας προς τον νεογέννητο Χριστό!

Επιπλέον, την Tετάρτη 22 Δεκεμβρίου, τις 5.00 μ.μ. θα τελέσουμε το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου (προπαραμονή) την Ι. Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων.

Φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων