17/12/2023 17/12/2023 Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου ενορίας Θεολόγου Διρφύων πραγματοποιήθηκε  χθες στον ενοριακό ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τα παιδιά του κατηχητικού με την καθοδήγηση και επιμέλεια της χριστουγεννιάτικης εορτής του εφημερίου της ενορίας π. Γερασίμου Βασιλόπουλου όπου μάγεψαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους. Στην χριστουγεννιάτικη εορτή το παρών έδωσαν ο Πανοσ Αρχιμ. Στέφανος...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θεολόγου Διρφύων
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 13:02

Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου ενορίας Θεολόγου Διρφύων

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου ενορίας Θεολόγου Διρφύων

Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Κατηχητικού Σχολείου ενορίας Θεολόγου Διρφύων πραγματοποιήθηκε  χθες στον ενοριακό ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης όπου τα παιδιά του κατηχητικού με την καθοδήγηση και επιμέλεια της χριστουγεννιάτικης εορτής του εφημερίου της ενορίας π. Γερασίμου Βασιλόπουλου όπου μάγεψαν με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους.

Στην χριστουγεννιάτικη εορτή το παρών έδωσαν ο Πανοσ Αρχιμ. Στέφανος Καραμούζης εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου ο οποίος μετέφερε τις πατρικές και εόρτιες ευχές στους συμμετέχοντας πιστούς.

Καθώς επίσης ο Αρχιερατικός Επίτροπος Διρφύων Πρωτοπρ.Εμμανουήλ Βιολάκης και Πρεσβύτερος Αθανάσιος Σάλιαρης εφημέριος Κάτω Στενής Διρφύων του οποίου συμμετείχαν οι δύο θυγατέρες του στα χριστουγεννιάτικα δρώμενα του Κατηχητικού.

Την επιμέλεια της Χριστουγεννιάτικης Εορτής είχε ο εφημέριος του ιερού ναού Πρεσβ Γεράσιμος Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τους συνεργάτες και τους κατηχητές της ενορίας.

Φωτογραφίες Βασίλειος Μπενίσης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων