22/12/2019 22/12/2019 ΠΥΛΑΙΑ – Ραφαήλ Γεωργιάδης Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής προ της Χριστού γεννήσεως Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο: “Χριστός εν πόλει Βηθλεέμ βρεφουργείται”. Η επιτυχημένη εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται χρόνια τώρα στον περικαλλή Ναό της Πυλαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσέφερε μουσικά ακούσματα...
Ενορίες : Προφήτου Ηλιού Πυλαίας
22 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:50

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας

ΠΥΛΑΙΑ – Ραφαήλ Γεωργιάδης

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής προ της Χριστού γεννήσεως Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο: “Χριστός εν πόλει Βηθλεέμ βρεφουργείται”.

Η επιτυχημένη εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται χρόνια τώρα στον περικαλλή Ναό της Πυλαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, προσέφερε μουσικά ακούσματα από τις χορωδίες:

Ο Βυζαντινός Χορός “Ηλίας ο Θεσβίτης” υπό τη διέυθυνση του Πρωτοψάλτου του Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού κ. Ανδρέας Χριστοδούλου απέδωσαν ύμνους της εορτής των Χριστουγέννων από τη λειτουργική παράδοση της Εκκλησίας μας.

Ο Σύλλογος Σμυρναίων Μικρασιατών Βαθυλάκκου υπό την διεύθυνση του πρώτοψαλτου κ. Χρήστου Χαλκιά οι οποίοι έψαλαν παραδοσιακά Κάλαντα

Η Παραδοσιακή Μικτή Χορωδία “Παναγία η Γοργουπήκοος” υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Αθανασίου Ξενούδη, η οποία παρουσίασε κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πτυχιούχος Νομικής κ. Βασίλης Βίλδος.

Στο τέλος της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αρχιμ. Δημήτριος Τζιαφάς για να ευχαριστήσει και να συνεχάρη τους χοράρχες και τα μέλη των Χορωδιών που και φέτος αξιωθήκαν να πραγματοποιήσουν αυτήν την όμορφη εκδήλωση, η οποία όπως σημείωσε συμβάλει και αυτή στην καλύτερη προετοιμασία για την εορτή των Χριστουγέννων.

Τελειώνοντας κάλεσε τους παρευρισκομένους να βιώσουν αληθινά και ουσιαστικά το σωτήριο γεγονός της ενανθρωπήσεως του Κυρίου, ευχόμενος Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων