10/01/2024 10/01/2024 Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας, το οποίο θα μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Κατόπιν, θα ψαλεί Αρχιερατικός εσπερινός και ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο. Θα ακολουθήσει...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Αργολιδας
10 Ιανουαρίου, 2024 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 12:24

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Οσίας Γαβριηλίας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Οσίας Γαβριηλίας τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην Αργολίδα

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας, το οποίο θα μεταφέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Κατόπιν, θα ψαλεί Αρχιερατικός εσπερινός και ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο.

Θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας και στη συνέχεια η χορωδία του παραρτήματος Λυκείου Ελληνίδων Άργους, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή θα αποδώσει επίκαιρους ύμνους και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων