18/08/2022 18/08/2022 Την Έλευση του Τιμίου Σταυρού ” εκ των Παναγίων Προσκυνημάτων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ενορία του Αγίου Γεωργίου Καματερού. Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ Φιλούμενος με τα του εν Ελλάδι Εξαρχου του...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Καματερού
18 Αυγούστου, 2022 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 10:25

Υποδοχή Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στο Καματερό

Διαδώστε:
Υποδοχή Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα στο Καματερό

Την Έλευση του Τιμίου Σταυρού ” εκ των Παναγίων Προσκυνημάτων την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ενορία του Αγίου Γεωργίου Καματερού.

Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ Φιλούμενος με τα του εν Ελλάδι Εξαρχου του Παναγίου Τάφου π. Ραφαήλ Γρίβα.

Η ενορία του Αγίου Γεωργίου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσει τον Τίμιο Σταυρό μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου. Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρχιερατική Θεια Λειτουργία και η τελετή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού την 13η & 14η Σεπτεμβρίου.

Η τελετή της Υποδοχής θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καματερού & Σωκράτους και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μέχρι τον ιερό ναό όπου θα τελεστεί δοξολογία και Αρχιερατικός Εσπερινός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων