10/09/2021 10/09/2021 Την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Μητροπόλεως Ελασσώνος, θα υποδεχτεί ο κλήρος και ο λαός της Μητροπόλεως Δημητριάδος την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου, στις 7:00 μ.μ. και εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Γερασίμου Βόλου
10 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2021 - 12:21

Υποδοχή της “Παναγίας Ολυμπιώτισσας” στον Βόλο

Διαδώστε:
Υποδοχή της “Παναγίας Ολυμπιώτισσας” στον Βόλο

Την Ιερά και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Μητροπόλεως Ελασσώνος, θα υποδεχτεί ο κλήρος και ο λαός της Μητροπόλεως Δημητριάδος την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Βόλου, στις 7:00 μ.μ. και εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει η ενορία, για τη μνήμη του Οσίου Γερασίμου του Νέου.

Αμέσως μετά την υποδοχή, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χρυσοστόμου Παπαδοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει προς προσκύνηση στο Ναό έως την Πέμπτη 16, στις 11:00 π.μ., οπότε και θα επιστρέψει στην Ελασσόνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής της Ιεράς Εικόνος στον Βόλο, ο Ιερός Ναός θα παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 7:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και το απόγευμα από τις 5:00 έως τις 10:00 μ.μ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων