18/11/2022 18/11/2022 Την θαυματουργό Τιμία Εσθήτα της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας θα υποδεχθεί στις 24 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης.  Η εικόνα με το ενσωματωμένο απότμημα της Τιμίας Εσθήτας της Θεοτόκου αποθησαυρίζεται στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας και θα φθάσει προς ευλογία των πιστών στο...
Ενορίες : Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης
18 Νοεμβρίου, 2022 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 11:49

Υποδοχή της Τιμίας Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πεύκη

Διαδώστε:
Υποδοχή της Τιμίας Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Πεύκη

Την θαυματουργό Τιμία Εσθήτα της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας θα υποδεχθεί στις 24 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης. 

Η εικόνα με το ενσωματωμένο απότμημα της Τιμίας Εσθήτας της Θεοτόκου αποθησαυρίζεται στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου Θήρας και θα φθάσει προς ευλογία των πιστών στο ναό.

Η υποδοχή θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, έμπροσθεν του ναού, από τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου οπότε η Τιμία Εσθήτα αναμένεται να αναχωρήσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων