11/08/2021 11/08/2021 Η διοίκηση του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αποφάσισε να μην γίνει ο στολισμός του Επιταφίου της Παναγίας, ώστε τα χρήματα που υπήρχαν για αυτόν να αποδοθούν στην αγορά ζωοτροφών για τη Βόρεια Εύβοια. Η καταστροφή περιόρισε τη δυνατότητα βοσκής σε όσα ζώα σώθηκαν από την από την...
Ενορίες : Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως
11 Αυγούστου, 2021 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 17:04

Ζωοτροφές στην Εύβοια από την Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Διαδώστε:
Ζωοτροφές στην Εύβοια από την Αγία Μαρίνα Ηλιουπόλεως

Η διοίκηση του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αποφάσισε να μην γίνει ο στολισμός του Επιταφίου της Παναγίας, ώστε τα χρήματα που υπήρχαν για αυτόν να αποδοθούν στην αγορά ζωοτροφών για τη Βόρεια Εύβοια.

Η καταστροφή περιόρισε τη δυνατότητα βοσκής σε όσα ζώα σώθηκαν από την από την πυρκαγιά.

«Η κοινότητα μας έβαλε στόχο να προμηθευτεί ζωοτροφές και να της παραδώσει 10 μέρες μετά τη γιορτή της Παναγίας στους πληγέντες κτηνοτρόφους.

Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την πρωτοβουλία καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό που θα δοθεί σε προσωπικό μήνυμα σε όποιον τον ζητήσει από εδώ, αλλά και στο ναό με επώνυμη παράδοση τους υπεύθυνους και λήψη σχετικής αποδείξεως , η ανωνύμως στο κουτί, που θα τοποθετηθεί για αυτό το σκοπό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων