27/12/2023 28/12/2023 Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia FM, με τη Μαρία Γιαχνάκη, σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, είχαμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε από την Αγία Γη, στη Νότια Μαδαγασκάρη και από εκεί στο Κονγκό στην Κινσάσα. Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γερασίμου στην Ιεριχώ, Γέροντας Χρυσόστομος, μας μετέφερε την εικόνα των Αγίων τόπων ενόψει...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 1:36

Από την Αγία Γη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Από την Αγία Γη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia FM, με τη Μαρία Γιαχνάκη, σήμερα, 27 Δεκεμβρίου 2023, είχαμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε από την Αγία Γη, στη Νότια Μαδαγασκάρη και από εκεί στο Κονγκό στην Κινσάσα.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γερασίμου στην Ιεριχώ, Γέροντας Χρυσόστομος, μας μετέφερε την εικόνα των Αγίων τόπων ενόψει Χριστουγέννων μέσα από την πολεμική κατάσταση που επικρατεί.

Μίλησε για το ρόλο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και για την αυταπάρνηση των Αγιοταφιτών αδελφών.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 27ης Δεκεμβρίου 2023:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM. Μαζί της ο Νικόλαος Ζαΐμης.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων