18/03/2022 18/03/2022 Ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Απόστολος Νικολαΐδης, μιλά στην εκπομπή Επικαιρότητα και την Μαρία Γιαχνάκη, για το τι σημαίνει να πολεμούν μεταξύ τους δυο ομόδοξοι λαοί και για το εάν και πότε μπορεί να δικαιολογηθεί θεολογικώς η βία -ή ακόμα κι ένας πόλεμος. Ακόμα απαντά στις ερωτήσεις...
18 Μαρτίου, 2022 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 18:13

Απόστολος Νικολαΐδης: «Η μοναδική περίπτωση στην οποία δικαιολογείται η βία»

Διαδώστε:
Απόστολος Νικολαΐδης: «Η μοναδική περίπτωση στην οποία δικαιολογείται η βία»

Ο Ομότιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Απόστολος Νικολαΐδης, μιλά στην εκπομπή Επικαιρότητα και την Μαρία Γιαχνάκη, για το τι σημαίνει να πολεμούν μεταξύ τους δυο ομόδοξοι λαοί και για το εάν και πότε μπορεί να δικαιολογηθεί θεολογικώς η βία -ή ακόμα κι ένας πόλεμος.

Ακόμα απαντά στις ερωτήσεις του Νικολάου Ζαΐμη, για το πώς εξηγείται η στάση προκαθημένων που δεν καταδικάζουν τη βία, αλλά και αν δικαιολογείται ο σκανδαλισμός στη θέαση Ιερών Ναών που ανοίγουν τις πόρτες τους για τη φιλοξενία προσφύγων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων