15/12/2020 15/12/2020 Στη σημερινή εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” του ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη φιλοξενήθηκε ο πνευμονολόγος, διευθυντής της κλινικής covid-19 του  Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κ. Λεωνίδας Στέλλας ο οποίος σχολίασε πως αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις του κορωνοϊού στην κλινική και γενικότερα την κατάσταση στη χώρα μας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας.  Ακόμα μίλησε ο π....
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:55

“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στη σημερινή εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” του ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη φιλοξενήθηκε ο πνευμονολόγος, διευθυντής της κλινικής covid-19 του  Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κ. Λεωνίδας Στέλλας ο οποίος σχολίασε πως αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις του κορωνοϊού στην κλινική και γενικότερα την κατάσταση στη χώρα μας και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Ακόμα μίλησε ο π. Βασίλειος Θερμός, ο οποίος είναι ψυχίατρος  παιδιών καί εφήβων και διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Ο π. Βασίλειος σχολίασε την πανδημία του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχική υγεία του ανθρώπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων