27/10/2020 27/10/2020 Το ζήτημα που έχει ανακύψει με την μνημόνευση του Μητροπολίτη Επιφανίου από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, οι αποφάσεις αναφορικά με τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και οι τουρκικές προκλήσεις απασχόλησαν σήμερα την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο Pemptousia.fm Ο δημοσιογράφος από το briefingnews.gr Σταύρος Ζαγκανάς περιέγραψε...
27 Οκτωβρίου, 2020 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2020 - 18:16

«Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Το ζήτημα που έχει ανακύψει με την μνημόνευση του Μητροπολίτη Επιφανίου από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο, οι αποφάσεις αναφορικά με τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αλλά και οι τουρκικές προκλήσεις απασχόλησαν σήμερα την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο Pemptousia.fm

Ο δημοσιογράφος από το briefingnews.gr Σταύρος Ζαγκανάς περιέγραψε την επικαιρότητα, ενώ στούντιο ήταν η δημοσιογράφος του ope.gr Ναταλία Δανδόλου αναλύοντας τα βασικά θέματα της ημέρας.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Χρήστος Κ. Οικονόμου, και ο καθηγητής Δημήτριος Σταθακόπουλος, διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου , Οθωμανολόγος -Τουρκολόγος , Νομικός και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής.

Ακούστε την εκπομπή, η οποία μεταδίδεται κάθε μέρα στις 2 το μεσημέρι:

 

Δείτε ακόμα – Χρ. Οικονόμου: «Το Συνοδικό Σύστημα διοικεί την Εκκλησία»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων