30/10/2020 07/11/2020 Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη Σάμο με τις εκτεταμένες ζημιές και την κατάρρευση τμήματος του Ναού της Κοιμήσεως στο Καρλόβασι, αλλά και η κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου απασχόλησαν σήμερα την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο Pemptousia.fm Ο δημοσιογράφος από το briefingnews.gr Σταύρος Ζαγκανάς περιέγραψε την...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 18:16

“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε τη Σάμο με τις εκτεταμένες ζημιές και την κατάρρευση τμήματος του Ναού της Κοιμήσεως στο Καρλόβασι, αλλά και η κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου απασχόλησαν σήμερα την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο Pemptousia.fm

Ο δημοσιογράφος από το briefingnews.gr Σταύρος Ζαγκανάς περιέγραψε την επικαιρότητα, ενώ στούντιο ήταν η δημοσιογράφος του ope.gr Ναταλία Δανδόλου αναλύοντας τα βασικά θέματα της ημέρας.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο π. Σταμάτιος Σκλήρης οι οποίοι μίλησαν για την σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων