04/11/2020 04/11/2020 Η τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη από μέλος του ISIS, τα νέα μέτρα για την πανδημία, αλλά και η συνεδρίαση της  Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm. Καλεσμένοι σήμερα ήταν ο Δρ. του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 16:15

“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
“Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Η τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη από μέλος του ISIS, τα νέα μέτρα για την πανδημία, αλλά και η συνεδρίαση της  Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm.

Καλεσμένοι σήμερα ήταν ο Δρ. του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος (Οθωμανολόγος, Τουρκολόγος, Νομικός και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής) και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

Στην εκπομπή συμμετείχαν και σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Ζαγκανάς, Βασίλης Χάδος και Ναταλία Δανδόλου.

Παρακολουθήστε την εκπομπή:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων