05/11/2020 05/11/2020 Τα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, αλλά και ο φονικός σεισμός της Σάμου ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm. Καλεσμένοι σήμερα ήταν ο...
05 Νοεμβρίου, 2020 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2020 - 16:21

«Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Τα νέα μέτρα τα οποία ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, αλλά και ο φονικός σεισμός της Σάμου ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 4 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm.

Καλεσμένοι σήμερα ήταν ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης, Διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”. Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Επίκουρο Καθηγητή στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η δημοσιογράφος Ζωή Δενδράμη, η οποία μίλησε από το Λονδίνο για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με την πανδημία και ο Σεβ. Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος.

Ο κ. Σωτηριάδης απάντησε στα ερωτήματα σχετικά με το αν δικαιολογείται το νέο lockdown και για το εάν είναι θετικό το γεγονός να γίνονται τεστ στον υγιή πληθυσμό.

Στην εκπομπή συμμετείχαν και σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Ζαγκανάς, και Ναταλία Δανδόλου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων