06/11/2020 06/11/2020 Τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από αύριο σε όλη τη χώρα , με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, η συνεδρίαση της Διαρκούς  Ιεράς Συνόδου και οι κλειστές εκκλησίες, αλλά και το θρίλερ αναφορικά με τις αμερικανικές εκλογές ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 6 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 16:17

Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Ναταλία Δανδόλου

Διαδώστε:
Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Ναταλία Δανδόλου

Τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από αύριο σε όλη τη χώρα , με το καθολικό lockdown έως τα τέλη Νοεμβρίου, η συνεδρίαση της Διαρκούς  Ιεράς Συνόδου και οι κλειστές εκκλησίες, αλλά και το θρίλερ αναφορικά με τις αμερικανικές εκλογές ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα 6 Νοεμβρίου την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Ναταλία Δανδόλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό pemtousia.fm.

Καλεσμένος σήμερα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας ο οποίος μιλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για της πανδημία.

Στην εκπομπή συμμετείχαν και σχολίασαν οι δημοσιογράφοι Σταύρος Ζαγκανάς, Ιωάννα Βουτσή και Σοφία Κολοκοτρώνη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων