20/11/2020 20/11/2020 Στην εκπομπή «H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, που αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού, στην προσευχή που αποτελεί το «όπλο» των ανθρώπων απέναντι στις δυσκολίες γενικότερα, αλλά και στο έργο της Εκκλησίας των Πατρών, και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Singidunum του Βελιγραδίου, Γιώργος Λόης,...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 16:58

«H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή «H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησαν σήμερα, 20 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, που αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού, στην προσευχή που αποτελεί το «όπλο» των ανθρώπων απέναντι στις δυσκολίες γενικότερα, αλλά και στο έργο της Εκκλησίας των Πατρών, και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Singidunum του Βελιγραδίου, Γιώργος Λόης, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Ειρηναίο, με αφορμή την εκδημία του. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων