20/01/2021 20/01/2021 Καλεσμένοι της εκπομπής «Επικαιρότητα» στον pemptousia.fm ήταν σήμερα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος (Κύπρου) κ. Βαρνάβας και η πρέσβειρα της Ελλάδος στη Βηρυτό, Αικατερίνη Φουντουλάκη. Ο Πανιερώτατος μίλησε για την προσωπικότητα, τις πνευματικές καταβολές και τα ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα του μακαριστού ηγούμενου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, γέροντα Αθανάσιου, που εκοιμήθη την ημέρα της εορτής του (18/1/2021). Η πρέσβειρα...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 - 16:30

H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής «Επικαιρότητα» στον pemptousia.fm ήταν σήμερα ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος (Κύπρου) κ. Βαρνάβας και η πρέσβειρα της Ελλάδος στη Βηρυτό, Αικατερίνη Φουντουλάκη.

Ο Πανιερώτατος μίλησε για την προσωπικότητα, τις πνευματικές καταβολές και τα ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα του μακαριστού ηγούμενου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, γέροντα Αθανάσιου, που εκοιμήθη την ημέρα της εορτής του (18/1/2021). Η πρέσβειρα της Ελλάδος στη Βηρυτό αναφέρθηκε στην επιστροφή των δύο πολύτιμων εικόνων του 18ου αιώνα, που είχαν κατασχεθεί στον Λίβανο μετά την κλοπή τους, το 2006, από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας, στην Οξυά Καρδίτσας.

Στην ίδια εκπομπή με αφορμή την ορκωμοσία Μπάιντεν αναλύθηκαν και οι εκλογές στις ΗΠΑ από την συνεργάτιδα του ope,gr, Σοφία Κολοκοτρώνη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων