14/02/2024 14/02/2024 Για το προς ψήφιση νομοσχέδιο του λεγόμενου «γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών» και τις κινητοποιήσεις των αγροτών μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Στρουμπάκο και Νικόλαο Ζαΐμη. Ο Σεβασμιώτατος κληθείς να σχολιάσει το κίνημα του δικαιωματισμού, είπε...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 18:12

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 14ης Φεβρουαρίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 14ης Φεβρουαρίου 2024 σε podcast

Για το προς ψήφιση νομοσχέδιο του λεγόμενου «γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών» και τις κινητοποιήσεις των αγροτών μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Στρουμπάκο και Νικόλαο Ζαΐμη.

Ο Σεβασμιώτατος κληθείς να σχολιάσει το κίνημα του δικαιωματισμού, είπε ότι αυτός ο δικαιωματισμός αναπτύσσεται στις μέρες μας διότι δεν υπάρχει η παρουσία του Θεού ως έκφραση αγάπης του ανθρώπου προς τον Θεό και προς τον συνάνθρωπο.

«Δυστυχώς συνεχώς ολισθαίνουμε. Θέλουμε να γίνουμε υπεράνθρωποι απομακρύνοντας τον Θεό από τη ζωή μας και νομίζοντας ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Θεό», υπογράμμισε μεταξύ άλλων. «Ο δικαιωματισμός είναι τυφλός, γιατί ο άνθρωπος ξεχνάει από πού προήλθε», δήλωσε.

Επίσης στην εκπομπή, η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη περιέγραψε από την Κύπρο τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται από την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό.

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 14ης Φεβρουαρίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2:00 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων