20/03/2024 22/03/2024 Για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αλλά και για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας όπως οι προεκτάσεις και οι συνέπειες της της ψήφισης του νόμου για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην εκπομπή “Επικαιρότητα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας. Στο στούντιο οι...
20 Μαρτίου, 2024 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2024 - 7:18

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 20ης Μαρτίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 20ης Μαρτίου 2024 σε podcast

Για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αλλά και για τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας όπως οι προεκτάσεις και οι συνέπειες της της ψήφισης του νόμου για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην εκπομπή “Επικαιρότητα” και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας.

Στο στούντιο οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στρουμπάκος και Νικόλαος Ζαΐμης.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή:


Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων