27/03/2024 27/03/2024 Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ήταν καλεσμένος της Μαρίας Γιαχνάκη στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο του Pemptousia FM. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε στις προεκτάσεις της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλοφίλων, ενώ σχολίασε και τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για...
27 Μαρτίου, 2024 - 17:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 17:31

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 27ης Μαρτίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 27ης Μαρτίου 2024 σε podcast

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ήταν καλεσμένος της Μαρίας Γιαχνάκη στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο ραδιόφωνο του Pemptousia FM. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, αναφέρθηκε στις προεκτάσεις της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλοφίλων, ενώ σχολίασε και τα όσα κατά καιρούς ακούγονται για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.

Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Γιαχνάκη ήταν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στρουμπάκος και ο Νικόλαος Ζαΐμης.

Ακούστε σε podcast τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιεροθέου, καθώς και ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 27ης Μαρτίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων