03/04/2024 03/04/2024 Στο αγωνιστικό φρόνημα και τη θυσία των αγωνιστών της ΕΟΚΑ της περιόδου 1955-1959 ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM. Καλεσμένοι ήταν ο Ανδρέας Καουρής, Δημοσιογράφος – Δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσσης, ο οποίος μίλησε για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, και ο Ευαγόρας Καραγιώργης, εξάδελφος του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη...
03 Απριλίου, 2024 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 17:02

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 3ης Απριλίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 3ης Απριλίου 2024 σε podcast

Στο αγωνιστικό φρόνημα και τη θυσία των αγωνιστών της ΕΟΚΑ της περιόδου 1955-1959 ήταν αφιερωμένη η εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM. Καλεσμένοι ήταν ο Ανδρέας Καουρής, Δημοσιογράφος – Δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσσης, ο οποίος μίλησε για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, και ο Ευαγόρας Καραγιώργης, εξάδελφος του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που απαγχονίστηκε από τους Άγγλους.

Στο στούντιο μαζί με τη Μαρία Γιαχνάκη ήταν οι δημοσιογράφος – θεολόγος Νικόλαος Ζαΐμης.

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 3ης Απριλίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων