07/02/2024 07/02/2024 Απαντήσεις για το επίμαχο νομοσχέδιο που αφορά στην επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, τη στάση όσων νομοθετούν, αλλά και τις θέσεις της Εκκλησίας, έδωσε μέσω της εκπομπής «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μιλώντας στους δημοσιογράφους...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 18:16

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 7ης Φεβρουαρίου 2024 σε podcast

Διαδώστε:
Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της 7ης Φεβρουαρίου 2024 σε podcast

Απαντήσεις για το επίμαχο νομοσχέδιο που αφορά στην επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει, τη στάση όσων νομοθετούν, αλλά και τις θέσεις της Εκκλησίας, έδωσε μέσω της εκπομπής «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μιλώντας στους δημοσιογράφους Δημήτρη Στρουμπάκο και Νικόλαο Ζαΐμη.

Επίσης στην εκπομπή, η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη περιέγραψε από την Κύπρο τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται από την περασμένη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης, στη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 7ης Φεβρουαρίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2:00 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων