13/05/2021 13/05/2021 Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Επικαιρότητα» με την Μαρία Γιαχνάκη ήταν, σήμερα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.  Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την προώθηση σχεδίου νόμου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο οποίο προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η σταδιακή κατάργηση των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών Θεσσαλονίκης και Βελλάς Ιωαννίνων....
13 Μαΐου, 2021 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 16:39

Η «Επικαιρότητα» με την Μαρία Γιαχνάκη στο pemptousia.fm

Διαδώστε:
Η «Επικαιρότητα» με την Μαρία Γιαχνάκη στο pemptousia.fm

Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Επικαιρότητα» με την Μαρία Γιαχνάκη ήταν, σήμερα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. 

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το ζήτημα που έχει προκύψει με την προώθηση σχεδίου νόμου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο οποίο προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η σταδιακή κατάργηση των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών Θεσσαλονίκης και Βελλάς Ιωαννίνων.

Στον σχολιασμό ο Νικόλαος Ζαΐμης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων