30/11/2020 30/11/2020 Ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος ήταν καλεσμένος σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στην εκπομπή  η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην πανδημία, αλλά και τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Εκκλησία με τα περιοριστικά μέτρα. Για τις ελληνοτουρκικές σχέσης ενόψει της Συνόδου Κορυφής, αλλά και για τις προσδοκίες που υπάρχουν από...
30 Νοεμβρίου, 2020 - 16:00

Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Ο Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος ήταν καλεσμένος σήμερα Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στην εκπομπή  η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην πανδημία, αλλά και τις δύσκολες ώρες που βιώνει η Εκκλησία με τα περιοριστικά μέτρα.

Για τις ελληνοτουρκικές σχέσης ενόψει της Συνόδου Κορυφής, αλλά και για τις προσδοκίες που υπάρχουν από την νέα αμερικανική κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, μίλησε ο διεθνολόγος, Δρ. τoυ Παντείου Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης  Σταθακόπουλος.

Επίσης, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, κ. Αλέξανδρος Χάιδας, ο οποίος ανέλυσε τη σχέση του Συλλόγου με τον Άγιο Άνδρεα, η μνήμη του οποίου τιμάται σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων