02/12/2020 02/12/2020 Για τον Άγιο Πορφύριο, η μνήμη του οποίου τιμάται κατά την 2α Δεκεμβρίου, μίλησε Γιώργος Κρουσταλάκης  Ομότ. Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την Μαρία Γιαχνάκη από το ραδιόφωνο pemptousia.fm. Καλεσμένος ήταν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:08

«Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Για τον Άγιο Πορφύριο, η μνήμη του οποίου τιμάται κατά την 2α Δεκεμβρίου, μίλησε Γιώργος Κρουσταλάκης  Ομότ. Καθηγητής Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με την Μαρία Γιαχνάκη από το ραδιόφωνο pemptousia.fm. Καλεσμένος ήταν επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Σμύρνη, για το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και για την ενότητα της Εκκλησίας σε τούτες τις κρίσιμες ώρες της παγκοσμίου εξαπλώσεως του κορωνοϊού.

Ακούστε την εκπομπή:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων